Pages

mercredi 9 octobre 2013

Salamli Kremali Makarna





Malzemeler:

4 kisilik makarna
5 çorba kasigi kaymak veya labne peyniri
5 çorba kasigi süt
1 dolu tatli kasigi feslegen
1 su bardagi kadar kibrit gibi kesilmis salam
Tuz, karabiber

Üzeri için: Kasar peynir

Hazirlanisi:


Makarnalari tuzlu suda haslayin.
Salamlari kibrit kalinliginda kesin.
Kaymagi eritip içine salami ekleyin.
Feslegen ve tuzu ekleyin.
Bir iki dakika kaynatin.
Süzülmüs makarnayi ekleyin. Karistirirken sütü ekleyin.
Sütü eklememizin sebebi, krema veya labne peyniri yüzünden makarnalar kuru olmamasi için. Gerekirse daha fazla süt ekleyebilirsiniz.
Servis tabagina aldiktan sonra üzerine kasar peynirini serpin.

Afiyet Olsun ^^

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire